Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Qendra e Kujdesit Ditor PAK

Një tjetër shërbim i domosdoshëm dhe i shumëkërkuar, tashmë realitet në bashkinë tonë. 👏👏
Bashkia Roskovec është përfituese nga thirrja e parë publike “Askush të mos mbetet pas”, me projektin “Qendra e Kujdesit Ditor PAK”, bashkëpunim i UNDP dhe bashkisë Roskovec.
➡️Më shumë shërbime, më shumë cilësi për fëmijët me aftësi të kufizuar.
➡️Për një shoqëri gjithëpërfshirëse.[lsvr_gallery images=”10750,10751,10752″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *