Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PREZANTOHET ZËVENDËSKRYETARI I RI I BASHKISË

Sot paradite u në zyrën e kryetares së Bashkisë Roskovec u bë prezantimi i zëvendëskryetarit të ri z. Jorgo Begaj. Të pranishëm ishin gjithë stafi drejtues i bashkisë. Kryetarja zj. Majlinda BUFI pasi bëri prezantimin, uroj z. Jorgo Begaj për detyrën. Në këtë mënyrë u plotësuan 3 vendet e zëvendëskryetarëve që janë zj. Bardha Begaj dhe Afrim Plaka.
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *