Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pranë Komunitetit

Një premtim i mbajtur për të dy familjet që ju dogj shtëpia në strum , njësia administrative Strum .
Neim dhe Flamur Spahiu , dy vëllezërit që përfituan nga Vendimi i Këshillit të Bashkisë Roskovec dhe Drejtoria e Emergjencave Civile , Ministria e Brendshme , Tiranë.
[lsvr_gallery images=”4915,4916,4917″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *