Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Përmbyllet cikli i dëgjesave publike për buxhetin e Bashkisë për vitin 2020

Dëgjesat publike në Kurjan dhe Roskovec kanë përmbyllur ciklin e dëgjesave për buxhetin e bashkisë për vitin 2020.
Këto dëgjesa synojnë që qytetaret të thonë fjalën e tyre për prioritetet me investime, që ata besojnë se jamë me të nevojshme në lagjet e tyre.
Zv. Kryetari i Bashkisë, z. Maksim Goga, i cili ka drejtuar këto dëgjesa theksoi se në listën e prioriteteve do të përfshihen ato projekte që sygjerojnë qytetarët.
Këto dëgjesa publike janë zhvilluar në bashkëpunim me Këshillin Bashkiak Roskovec, të cilët kanë ndjekur me vëmendje ciklin e dëgjesave në të gjitha njësitë administrative të Bashkisë Roskovec.
#Transparencë
#Llogaridhënie
#Gjithëpërfshirje
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”10837,10838,10839,10840,10841,10842″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x