Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Përfunduam rrugën e Liqenit të Kurjanit

📍Sapo përfunduam rrugën e Liqenit të Kurjanit me #BashkiaRoskovec dhe #ROMACTED
📍Edhe një nevojë tjetër e zgjidhur e komunitetit Rom
#BashkiaRoskovec
#Eu-CoE #ROMACTED[lsvr_gallery images=”11800,11801,11802,11803″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *