Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Për një bujqësi të zhvilluar

T’i lehtësojmë punën fermerëve, është një nga prioritetet e punës sonë.
Puntorët e bashkisë Roskovec po punojnë paralelisht në Marinëz për rehabilitimin e kanalit vaditës dhe në Suk 2 për rehabilitimin e kanalit kullues K36.
Për një #Bujqësi_të_zhvilluar
[lsvr_gallery images=”6718,6719,6720,6721,6722,6723″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *