Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

MJEDIS I KULTURUAR NË NJËSINË ADMINISTRATIVE KUMAN

Ashtu siç u hoqën hekurat rrethues në Bashkinë e Roskovecit, e njëjta gjë ndodhi edhe tek Njësia Administrative Kuman. Vendin e hekurave dhe betonit e zunë sipërfaqet e gjelbëruara. Lule shumëngjyrëshe tani marrin jetë edhe nga shërbimet e specializuara. Ja disa pamje:
[lsvr_gallery images=”2075,2076,2077,2078,2079,2080,2081″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *