Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Mbledhje e Këshillit Bashkiak

Ditën e sotme, më datë 24. 11. 2017 u zhvillua mbledhja e rradhës e Këshillit Bashkiak.
Në rendin e ditës ishin këto probleme:
1. Miratimi i ndihmave ekonomike për muajin Nëntor 2017
2. Diskutimi dhe miratimi i paketës fiskale për vitin 2018
3. Informacion për proçedurën e ndjekur nga Bashkia Roskovec për çështjen e pronësisë së qytetarit z. Nikollaq Deliu.
Për këto e disa probleme shtesë të tjera që u trajtuan në mbledhje të Këshillit Bashkiak u dhanë shpjegimet përkatëse.
Ju rikujtojmë se mbledhjet e Këshillit janë të hapura.
Informohuni!

[lsvr_gallery images=”6667,6668,6669,6670,6671,6672,6673,6674,6675″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *