Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/bashkiar/public_html/wp-content/plugins/js_composer-bk/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Mbledhja e Këshillit bashkiak për muajin Shtator. - Bashkia Roskovec

Mbledhja e Këshillit Bashkiak u zhvillua këtë herë në sallën të posaçme , në ambientet e Bashkisë së re.
✅ Me një infrastrukturë ndryshe , mundësuar pjesëmarrjen më të gjërë të qytetarëve , si dhe duke përmirësuar dukshëm transparencën ndaj tyre.
✅Ndërtimi i godinës së Bashkisë është një nga këto vendime, pasi i ofron qytetarëve të gjitha shërbimet në një ambient , duke përmirësuar cilësinë e tyre dhe shkurtimin e kohës në dhënien e shërbimeve.
👉Në këtë mbledhje të Këshillit Bashkiak u diskutuan dhe miratuan vendimet si më poshtë:
1. Miratimi i rendit të ditës së mbledhjes.
2. Informacion mbi Vendimet e Këshillit të mbledhjes së muajit Gusht 2020.
3. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar të Këshillit Bashkiak.
4. Për dhënien e Ndihmës Ekonomike nga fondi i kushtëzuar deri në 6% për periudhën 1-31 Gusht 2020.
5. Për shlyerjen e detyrimeve të prapambetura me këste.
6. Për ndryshim dhe disa shtesa në Vendimin Nr.105 datë 22.11.2019 “Për miratimin e Paketës Fiskale për vitin 2020”
7. Për anulim të pjesshëm të VKB Nr.52 datë 29.06.2020 dhe VKB Nr.27 datë 27.04.2020.
8. Për një ndryshim në vendimin Nr.61 datë 28.07.2020 “Për dhënien me qira të truallit për tu përdorur për qëllime kulturore,arsimore dhe sportive”.
9. Për miratimin e planit të menaxhimit të integruar të mbetjeve të ngurta urbane dhe studimit të fizibilitetit për “Stacion transferimi të mbetjeve në Bashkinë Roskovec”.
10. Për miratim fondesh shtesë në buxhetin e Bashkisë Roskovec për vitin 2020.
11. Për ndryshimin e përgjegjësisë së administrimit të pronave nga shoqëria aksionere “Alpetrol” në pronësi të Bashkisë Roskovec.
12. Për miratimin e Formularit Tip për paraqitjen e kërkesave,për cdo program social strehimi.
13. Informacion mbi ndërtimin e Memorialit,Roskovec.
14. Diskutime dhe komente të qytetarëve.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

escort adana escort adıyaman escort afyon escort ağrı escort aksaray escort amasya escort ankara escort antalya escort ardahan escort artvin escort aydın escort balıkesir escort bartın escort batman escort bayburt escort bilecik escort bingöl escort bitlis escort bolu escort burdur escort bursa escort çanakkale escort çankırı escort çorum escort denizli escort diyarbakır escort düzce escort edirne escort elazığ escort erzincan escort erzurum escort eskişehir escort gaziantep escort giresun escort gümüşhane escort hakkari escort hatay escort ığdır escort ısparta escort istanbul escort izmir escort izmit escort kahramanmaraş escort karabük escort karaman escort kars escort kastamonu escort kayseri escort kilis escort kırıkkale escort kırklareli escort kırşehir escort kocaeli escort konya escort kütahya escort malatya escort manisa escort mardin escort mersin escort muğla escort muş escort nevşehir escort niğde escort ordu escort osmaniye escort rize escort sakarya escort samsun escort şanlıurfa escort siirt escort sinop escort şırnak escort sivas escort tekirdağ escort tokat escort trabzon escort tunceli escort uşak escort van escort yalova escort yozgat escort zonguldak escort