Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Llogaridhënia në Kurjan dhe Mbërs

Takimet për llogaridhënien publike vijuan në Kurjan dhe Mbërs.
Qytetarë të interesuar për të kërkuar informacion rreth investimeve që janë realizuar me buxhetin e bashkisë për vitin 2018 dhe investimet që janë planifikuara për tu zhvilluar në të ardhmen.
Transparenca e autoriteteve publike është kusht për një shoqëri demokratike.
#Egjithëvëmendjapërju
#Llogaridhëniepublike
[lsvr_gallery images=”8913,8914,8915,8916,8917,8918,8919,8920,8921″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *