Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Llogaridhënia në fshatin Marinëz

Banorët e Marinzës ditën e djeshme u njohën me zbatimin e buxhetit të Bashkisë për vitin 2018 dhe investimet e planifikuara për tu zhvilluara në vazhdim.
Llogaridhënia është themeli i një qeverisje dhe shoqërie demokratike.
#egjithëvëmendjapërju[lsvr_gallery images=”9093,9092,9091,9090,9089,9088,9087″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *