Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

KOMISIONI EKONOMIK I BUXHETIT DHE KOMISIONI PER ZHVILLIMIN E URBANISTIKES DHE NDERTIMET

Ditën e djeshme, më datë 20.12.2016, në sallën e mbledhjeve të Këshillit u mblodhën komisioni Ekonomik i Buxhetit dhe komisioni për Zhvillimin e Urbanistikës dhe Ndërtimet.
Në këtë takim u diskutuan paketa fiskale dhe projekt buxheti i Bashkisë Roskovec për vitin 2017, ndihmat ekonomike për muajin dhjetor 2016 dhe projekti zhvillimor i qendrës së fshatit Luar dhe rikonstrukisoni i plotë i rrugës Kuman- Luar- Vidhisht.
[lsvr_gallery images=”3909,3910,3911,3912,3913″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *