Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Këndi i BE-së në Roskovec

Vizitë në Këndin e BE-së në Bashkinë Roskovec.
Sot Këndi i BE-së u vizitua nga disa nxënës të shkollës “Adem Vrapi”, për tu informuar më shumë rreth kësaj zyre të re që është hapur në bashkinë tonë.
Të rinjtë u informuan rreth projektit “Bashkitë për në Evropë” dhe se çfarë ata mund të përfitojnë nga ky projekt.
Jeni të mirëpritur për tu informuar rreth çdo teme për Bashkimin Evropian.
[lsvr_gallery images=”7526,7527,7528,7529″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *