Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kanalet Kullues Jagodinë

Bashkia Roskovec në bashkëpunim me kompaninë Bankers Petroleum Ltd ka filluar aksionin për rehabilitimin dhe pastrimin e kanaleve kullues kryesor dhe dytësor të fshatit Jagodinë. Kjo është një nga të shumtat punë që bashkia Roskovec ka ndërmarrë në kuadër të ripërtëritjes së bujqësisë, me synim që të jetë sa më pranë fermerëve.
[lsvr_gallery images=”4689,4690,4691,4692,4693″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *