Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Kampionati i volejbollit për vajza

Filloi kampionati i volejbollit midis klasave të shkollave të mesme të Bashkisë Roskovec.
Këto ndeshje do të vazhdojnë deri në finalen e madhe nga e cila do të shpallim dhe shkollën fituese.
Ndeshja e parë u zhvillua midis klasave të shkollës “Adem Vrapi”. Emocione të shumta shoqëruan pjesëmarrësit dhe të ftuarit e pranishëm.
Nuk ka edukim, pa edukim fizik!
[lsvr_gallery images=”7979,7980,7981,7982,7983,7984″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *