Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

INVESTIME NE ARAPAJ

Infrastruktura rrugore dhe qytetërimi nuk është më një ëndërr edhe në Arapaj që është skaji më i largët i territorit nën administrimin e Bashkisë së Roskovecit.
Kështu fillon artkulli nga NeoAlb për investimin në Arapaj, një investim i munguar për shumë dekada.
Lexoni këtu artikullin e plotë
[lsvr_gallery images=”3702,3703,3704″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *