Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Infrastrukturim rrugor

Jemi duke punuar maksimalisht për të sistemuar rrugët e brendshme të qytetit.
Përmirësojmë infrastrukturën rrugore por dhe cilësinë e jetesës së banorëve.
Sot punohet në bllokun e rrugëve “ Jonus Çepele”, “Dane Çepele” dhe “ Mustafa Buzi”.
#përmirësimistandartittëjetesës
#BashkiaRoskovec[lsvr_gallery images=”9894,9895,9896″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *