Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Infrastruktura Rrugore

Dita- ditës është duke marr formë rruga “Ish Reparti Ushtarak”.
Punohet me kanalizimet e ujrave të zeza për të vazhduar më pas me trotuaret dhe asfaltimin e saj.
Edhe pse rrugë lagjeje, standardi nuk ndryshon.
#Infrastruktura_Rrugore
#Bashkia_Roskovec

[lsvr_gallery images=”5345,5346,5347,5348″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *