Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gëzuar Krishtlindjen!

Gëzuar Krishtlindjen!
Bashkia Roskovec uron të gjithë besimtarët e krishterë në Shqipëri dhe në mbarë botën Gëzuar Krishtlindjen. Sjelltë kjo festë mirësi, gëzim, shpresë, besim dhe forcë për mbarë shqiptarët.
Zoti bekoftë familjet tuaja të shtrenjta!
 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *