Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ftesë për dëgjesën publike , për miratimin e ndryshimeve në kuadër të projektit “Rikualifikimi urban”

Të nderuar qytetarë,
Ditën e mërkurë , më datë 20.11.2019, pranë “Pallatit të Kulturës” Roskovec , në orën 14:00, do të zhvillohet dëgjesa publike, në kuadër të miratimit të variantit të ndryshimit të projektit “Për rikualifikim urban dhe zhvillimin e bllokut nr. 2 qendra e qytetit Roskovec”, “Ndërtim Memoriali”.
Ju ftojmë të bëheni pjesë e kësaj dëgjese duke garantuar një proces transparent dhe gjithëpërfshirës!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *