Fondacioni “Qatar Charity Albania” nĂ« bashkĂ«punim me sektorin e shĂ«rbimit social Bashkia Roskovec ,
dhuruan 6 karroca pĂ«r personat me aftĂ«si tĂ« kufizuar.Fondacioni “Qatar Charity Albania”
Të pranishëm në këtë aktivitet përfaqësues të fondacionit dhe Zv.Kryetari Z.Maksim Goga theksuan nevojën e personave me aftësi të kufizuar për vëmendje dhe përkrahje të vazhdueshme në përballimin e sfidave të përditshme si një detyrim ligjor dhe moral i bashkisë Roskovec dhe shoqërisë.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).