Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dita Ndërkombëtare e Tokës

Sot, më 22 Prill, në Ditën Ndërkombëtare të Tokës, kujtojmë se kemi përgjegjësi që kalojnë përtej shtëpive tonë. Është një ditë e veçantë për ti shprehur mirënjohjen tonë Planetit Tokë, e cila mbështet të gjitha format e jetës.
Sot, sektori i shërbimeve vazhdoi pastrimin e zonave më të ndotura në fshatrat nën juridiksionin e Bashkisë Roskovec.
Të gjithë bashkë ne mund të bëjmë të mundur që ajri që thithim, uji që pijmë dhe mjedisi ku ne jetojmë të jetë i pastër.
#DitaNdërkombëtareTokës
#PastrojmëTokënQëDuam
#BashkiaRoskovec

[lsvr_gallery images=”7862,7863,7864,7865,7866″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *