Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dita Ndërkombëtare e Pyjeve

Sot në ditën ndërkombëtare te pyjeve, liqenit të Kurjanit u shtuan më shumë pemë të reja🌳🌳, më shumë oksigjen për shtëpinë tonë të madhe.
Nismës së Bashkisë Roskovec iu bashkuan dhe nxënësit e shkollës “Didin Bishani”, Kurjan.
Bashkohu dhe ti nismës tonë!
[lsvr_gallery images=”7771,7772,7773,7774,7775,7776″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *