Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dita Ndërkombëtare e Paqes

I takuat disa të rinj në Roskovec të cilët shpërndanin fjongo të bardha?
E patë marshimin e disa gjimnazistëve me mesazhe sensibilizuese në duar?
Këto aktivitete u zhvilluan në kuadër të [lsvr_gallery images=”9286,9287,9288,9289,9290,9291,9292″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”].
Dita Ndërkombëtare e Paqes shënohet duke dhënë mesazhe paqeje dhe mirëkuptimi ndërmjet njerëzve.
Ky aktivitet i vogël por me dëshirën e madhe kishte qellim të ndërgjegjësonte qytetarët se shoqëria ka nevojë për paqe dhe bashkëpunim mes njëri- tjetrit.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *