Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesat publike në njësinë administrative Kurjan

Në bazë të ligjit Nr.146/2014 “Për njoftim dhe konsultim publik”, ligjit Nr 139/2015 datë 17.12.2015 “Për Vetqeverisjen Vendore” neni 18, të Rregullores së Këshillit Bashkiak për konsultimet publike, u zhvilluan dje Dëgjesat Publike në Njësinë Administrative Kurjan, përkatësisht në fshatin Kurjan dhe Mbërs për ” Hartimin e Buxhetit dhe Paketës Fiskale 2022″0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *