Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike Vidhisht

Pas dëgjesës publike në Kuman, vazhduam takimin me komunitetin e Vidhishtës në kuadër të proçesit të buxhetimit me pjesëmarrje për vitin 2018.
Sigurisht që në këtë takim s’mund të mungonin Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha, Administratori i Njësisë Administrative Kuman z. Dritan Shahu. Gjithashtu të pranishëm ishin dhe dy këshilltarët znj. Diana Xhaxho, z. Kudret Kuka, kryetari i fshatit z. Nebi Pelo, përfaqësuesi i Peace Corpus z. Robert White dhe përfaqësues nga komuniteti, fermerë dhe biznese.
Ashtu si dhe në çdo dëgjesë tjetër të zhvilluar deri më tani, u diskutua mbi problemet që këta banorë hasin gjatë përditshmërisë së tyre të cilat u mbajtën shënim nga stafi i bashkisë për të seleksionuar në një fazë të dytë projektet prioritare për këtë fshat.

[lsvr_gallery images=”6289,6290,6291,6292,6293,6294,6295,6296,6297″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x