Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa publike “Studimi i fizibilitetit për stacion transferimi te mbetjeve urbane, Bashkia Roskovec” – “Plani i menaxhimit të integruar të mbetjeve të ngurta urbane“

Nga dëgjesa publike, zhvilluar në ambientet e Pallatit të Kulturës, gjatë të cilës u trajtuan temat si më poshtë:
– [lsvr_gallery images=”11759,11760,11761,11762″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”] Parimi i punës sonë është komunikimi i vazhdueshëm me qytetarët dhe transparenca ndaj tyre.
#Gjithëpërfshirje
#Transparencë
#QeverisjeDemoktratike
#BashkiaRoskovec

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *