Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa Publike për Paketën Fiskale 2018

Ditën e sotme u zhvilluan dëgjesat publike për prezantimin e planit të investimeve dhe të paketës fiskale për vitin 2018. Të pranishëm në këtë prezantim ishin Administratori i përgjithshëm z.Kadri Hyska, drejtori i Financës z. Selman Çepele , drejtori i Investimeve z. Arben Dukaj dhe përfaqësues të sektorëve të ndryshëm. Paneli drejtues pasqyroi investimet dhe shërbimet e realizuara gjatë vitit 2017 dhe u diskutua mbi projektet prioritare që vetë qytetarët kishin përcaktuar gjatë proçesit të iniciuar nga bashkia Roskovec “Buxhetimi me pjesëmarrje të komunitetit”.
[lsvr_gallery images=”6600,6599,6598,6597,6596″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *