Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjesa publike Luar

Sot ishim në takim me komunitetin e fshatit Luar, Njësia Administrative Kuman. Ky takim u zhvillua në kuadër të dëgjesave publike për buxhetimin me pjesëmarrje për vitin 2018. Në dëgjesë morën pjesë Administratori i përgjithshëm z. Kadri Hyska, N/ Kryetari i bashkisë z. Isa Hoxha, Administratori i Njësisë Administrative Kuman z. Dritan Shahu, kryetari i fshatit z. Nexhip Pashaj, përfaqësues të sektorëve të ndryshëm të bashkisë dhe përfaqësues nga komuniteti, fermerë dhe biznese.
Gjatë kësaj dëgjese pati dikutime të ndërsjellta ndërmjet përfaqësuesve të bashkisë dhe komunitetit të cilët shpalosën të gjitha problemet dhe shqetësimet që ata kanë.
Ashtu si dhe në dëgjesat e tjera, të gjitha problematikat u mbajtën shënim dhe në një fazë të dytë do të përcaktohen prioritetet për secilin fshat.

[lsvr_gallery images=”6247,6248,6249,6250,6251,6252,6253,6254″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x