Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Çpimi i pusit në lagjen “Agaçaj” dhe fshatin Velmish

Vazhdojnë investimet në rrjetin e ujësjellësit, jemi në #Njësinë Admimistrative Strum
👉ku ka përfunduar me sukses çpimi i pusit në lagjen “Agaçaj” dhe fshatin #Velmish. ➡️ vazhdojnë punimet me depon ujit në fshatin Strum.
[lsvr_gallery images=”13588,13589,13590,13591″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *