Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Bashkia Roskovec, ju uron “Gëzuar Krishtlindjen”

Gëzuar Krishtlindjen!
Urojmë të gjithë besimtarët e krishterë : Gëzuar festën e Krishtlindjes!
Sjelltë kjo ditë mirësi, gëzim, shpresë, besim dhe forcë për të gjithë ju .
Zoti bekoftë familjet tuaja të shtrenjta!🙏[lsvr_gallery images=”10782″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *