Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Asfaltimi në “lagjen ish-SMT-ja”

Tashmë është drejt përfundimit asfaltimi në lagjen “Ish- SMT-ja”, Roskovec.✅
Një projekt i plotë më ndriçim, trotuare, hapësira të gjelbëruar dhe asfaltim.
Ky investim ashtu si dhe çdo investim tjetër i bërë nga Bashkia Roskovec, jo vetëm që përmirëson jetesën e qytetarëve në këtë lagje por rrit dhe vlerën e pronave të tyre.
#egjithëvëmendjapërju
#BashkiaRoskovec
[lsvr_gallery images=”9107,9108,9109,9110,9111,9112,9113″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *