Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Arsim Cilësor

Drejt përfundimit punimet për rikonstruksionin e plotë të shkollës 9-vjeçare “7 Dëshmorët” , Strum.
Punë dhe angazhim maksimal për të siguruar sa më shpejt kushte më të mira për fëmijët që do të frekuentojnë këtë shkollë. Një bashkëpunim i suksesshëm midis bashkisë Roskovec dhe Trans Adriatic Pipeline (TAP), me financim të këtij të fundit.
#Arsim_Cilësor
#Kushte_Bashkohore

[lsvr_gallery images=”5885,5886,5887,5888,5889″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *