Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: November 6, 2023

BËHUNI PJESË E VENDIMMARRJES PUBLIKE DUKE VIZITUAR FAQEN TONË TË WEB

Bëhuni pjesë e vendimmarrjes publike duke vizituar faqen tonë të web, ku do gjeni informacione për Këshillin Bashkiak Roskovec dhe instrumentet që mundësojnë qytetarët të ndërveprojnë me Këshillin.

Facebook
Facebook