Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: September 2023

NJOFTIM

Të nderuar qytetarë të njësisë Administrative Kurjan,
🗣️Ju njoftojmë se në kuadër të projektit: “Rivitalizimi i Shkollës Qendër Komunitare në Kurjan➡️për një qasje më të mirë në zhvillimin social dhe ekonomik për të rinjtë dhe grupet e skajuar”, projekt i cili zbatohet nga Bashkia Roskovec, në partneritet me SCiDEV dhe bashkëfinancuar nga Bashkimi Europian,do të ofrohen këto kurse kualifikimi:
▪️1. Parukeri
▪️2. Berber
▪️3. Estetik
▪️4. Asistent zyre
▪️5. Marketing
▪️6. Kurs për kamarier.

🗣️Kurset zyrtarisht do të fillojnë në muajin Nëntor 2023 dhe do të zhvillohen në Qendrën Komunitare pranë shkollës” 📍Kurjan.
📱Ftojmë të gjithë të interesuarit që duan të ndjekin këto kurse të kontaktojnë me stafin e projektit në terren:
📞Durim Bakaj: + 355 69 2533987
📞Aleksander Sheme: + 355 69 2504283
📞Behar Shytia: + 355 69 22 81 210
Faleminderit per Bashkepunimin!

Facebook
Facebook