Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Dëgjes publike

Në bazë të ligjit Nr.146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”,ligjit Nr
139/2015 “Për Vetëqeverisjen Vendore”, neni 18, të Rregullores së Këshillit Bashkiak për konsultimet publike, Ligji mbi Eficencën e Energjisë (Ligji nr.124/2015 amenduar me ligjin nr.28/2021), Ju njoftojmë se do të zhvillohen dëgjesa publike për:
“Planin lokal të veprimit për energjinë dhe klimën Bashkia Roskovec”.
Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtyre takimeve të cilat do të realizohen sipas grafikut më poshtë:

Kliko linkun

Shkarko

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x