Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

1 Majit-Festa e Punëtorëve

Bashkia Roskovec organizoi një tjetër festë madhështore.
Ishin të shumtë banorët të cilët iu bashkuan festës së 1 Majit pranë liqenit të Kurjanit. Natyra e mbrekullueshme e liqenit ndërthurur me larmi aktivitetesh artistike, argëtuese dhe nën shoqërinë e shërbimeve të kateringut krijuan këtë 1 Maj, një panoramë dhe atmosferë të papërsëritshme.
Pas kaq shumë vitesh e lënë në harresë u ripërtëri kjo traditë kaq e bukur.
Gjatë festës nuk munguan lojra zbavitëse si volejboll, tërheqje litari, animator për vogëlushët dhe një panair i vogël me prodhime agro- blektorale dhe artizanale.
Orë të paharrueshme kaluan të pranishmit në ajrin e pastër, ambientin e gjelbëruar dhe nën tingujt e muzikës.

[lsvr_gallery images=”4825,4826,4827,4828,4829,4830,4831,4832,4833,4834,4835,4836″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *