Ditën e djeshme, në ambientet e Pallatit të Kulturës, u zhvillua trajnimi me stafin e Bashkisë Roskovec.
Temat e trajnimit ishte: Buxhetimi me pjesëmarrje dhe roli i Integrimi Evropian në pushtetin vendor.
Trajnimi u mundësua nga Friedrich Ebert Stiftung (FES), me eksperte Dr. Manjola Duli.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).