Sot N/ Kryetari i bashkisë Roskovec z. Isa Hoxha në takimin e përjavshëm me qytetarët.
Komunikimi i drejtëpërdrejtë me komunitetin dhe zgjidhja e problemeve të tyre do vazhdojnë të jene themel i punës sonë.
#Prioritet_jeni_Ju
#Bashkia_Roskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).