Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

TAKIM INFORMUES

Ditën e sotme, më datë 1 shkurt 2017, në ambientet e Pallatit të Kulturës u zhvillua një takim me përfaqësues të Drejtorisë Rajonale të Shërbimit Social Shtetëror Fier. Takimi kishte karakter informues mbi sistemin e ri të dixhitalizuar , ngritjen e regjistrit elektronik pranë çdo njësie administrative, përcaktimin e kritereve dhe detajeve të formulës së unifikuar të pikëzimit për përfitimin e ndihmës ekonomike. Të pranishëm ishin z. Flamur Bufi dhe z. Endrit Dizdari përfaqësues të Drejtorisë Rajonale të Shërbimit Social Shtëtëror, Administratori i Njësisë Administrative Strum z. Ysenj Agaçi, Përgjegjësja e Shërbimit Social znj. Elfrida Goga, familje përfituese të skemës ekonomike si dhe qytetarë të tjerë të interesuar mbi këtë çështje.
[lsvr_gallery images=”4164,4165,4166″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x