Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: projekt zhvillimor

PROJEKT ZHVILLIMOR I QENDRES SE KUMANIT

Në Njësinë Administrative Kuman, fshati Kuman, ditën e djeshme më datë 21.10.2016, filloi faza e parë për rikonstruksionin e qendrës së këtij fshati. Lirimi i hapsirave publike dhe zbatimi i një sërë projektesh infrastrukturore do t’i japin së shpejti qytetit një pamje dhe dimension tjetër.
[lsvr_gallery images=”3461,3462,3463,3464″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook