Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tag: Festa e Çlirimit

GEZUAR FESTEN E ÇLIRIMIT

Sot më 29 Nentor, ditën e Çlirimit të vendit nga pushtuesit, kryetarja e Bashkisë Roskovec zj. Majlinda BUFI bëri homazhe në varrezat e dëshmorëve në Fier. Me këtë rast ajo zhvilloi një takim me përfaqësues të familjeve të veteranëve dhe të familjeve të dëshmorëve. Zonja Majlinda rikonfirmoi idetë dhe projektet e saj se vlerat e luftës dhe kontributin që dhanë djemtë e vajzat e krahinës së Roskovecit do të kujtohen e trashëgohen brez pas brezi.
[lsvr_gallery images=”3679,3680,3681,3682,3683″ items_per_row=”3″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

Facebook
Facebook