Kryetarja e Bashkisë znj. Majlinda Bufi me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor ka përcjellë urimet më të përzemërta për një vit të mbarë dhe të suksesshëm mësuesve dhe nxënësve nga shkolla e mesme “ Didin Bishani” Kurjan dhe shkolla 9-vjeçare “5 Dëshmorët”, Suk 1.
“Uroj të gjithë nxënësit sukses për këtë vit të ri mësimor, suksese për një vit plotë me energji, me dëshirën për të përvetësuar dijen, për t’u bërë qytetarë më të mirë dhe mbi të gjitha për të zhvilluar njohuri pozitive, për të pasur një Roskovec më të mirë në të ardhmen”,– tha ndër të tjera në fjalën e saj përshëndetëse Kryetarja e Bashkisë znj. Bufi.
Ky fillim shkolle vjen me një lajm të mirë për 242 nxënës të klasës së pestë. Me nismën e Bashkisë të gjithë nxënësve të klasës së pestë do t’ju rimbursohet vlera e paketës së librave.👏
Një urim i veçantë i’u përcoll dhe mësuesëve, këta misionar të dijes, të cilët me këmbënguljen, durimin, dëshirën dhe pasionin e tyre po përgatisin qytetarë më të denjë për familjen, shoqërinë dhe kombin.
Vlerësime për punën Tuaj mësues !
E ardhmja është në duart tuaja në përgatitjen e brezave.
Suksese të gjithëve!😊

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).