Drejt përfundimit rruga e Kurjanit. Këtij investimi kaq të domosdoshëm, i kthyer në një problem shumëvjeçar për banorët e kësaj zonë dhe jo vetëm , i’u dha zgjidhje përfundimtare.
 Këto ditë është duke u punuar  për hedhjen e shtresës përfundimtare.
#Rilindje_Urbane
#Bashkia_Roskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).