Aktivitetet me të rinjtë vazhdojnë…
“Rëndësia e librit në erën dixhitale”
Kjo ishte tema e cila përfshiu në një bashkëbisedim nxënësit e shkollës “Adem Vrapi” , përfaqësuesit e Youth Act dhe përfaqësuesit e Bashkisë Roskovec.
I pranishëm në këtë takim ishte dhe shkrimëtari roskovecar z. Flamur Çepele i cili dha opinionin e tij mbi këtë temë kaq të rëndësishme.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).