Java filloi me inspektime në objektet ku po kryhen punime. Kryebashkiakia zj. Bufi ishte sot në Jagodinë për të vëzhguar punimet në kanalin kullues në brendësi të fshatit.
Shumë shpejt ky kanal do të kthehet në funksion normal dhe do i vij në ndihmë fermerëve të zonës.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).