Një tjetër rrugë e brendshme i është nënshtruar rehabilitimit. Rruga në qendrën e Velmishit, së shpejti do të largojë problemin shumëvjeçar, për t’iu rikthyer normalitetit urban.
Bashkia Roskovec do të vazhdojë të ndërhyjë në të gjitha rrugët kryesore dytësore në territorin e saj. Ndërhyrja ka nisur në akset më problematike dhe të rëndësishme.

#Infrastruktura_Rrugore
#Bashkia_Roskovec

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).