Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Punohet në rrugën “Beqallarë”, Njësia Administrative Kurjan,fshati Mbërs.

Kjo është #BashkiaRoskovec, përditë në punë dhe me investime të reja.
🔛Në Njësinë Aministrative Kurjan, fshati Mbërs.
Aktualisht jemi duke ndërhyrë në rrugën “Beqallarë”, për të ti dhënë një zgjidhje problemit emergjent dhe të vazhdueshëm që kishin banorët e zonës.
Zgjidhje për problematikat dhe shqetësimet e ardhura nga qytetarët. 🙏
#egjithëvëmendjapërju
#investimekonkrete
#BashkiaRoskovec

 
[lsvr_gallery images=”10212″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”][lsvr_gallery images=”10215,10216,10217″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x