Ky është projekti i qëndrës së qytetit dhe harta e zonës ku do të zhvillohet projekti.
📌Një ndryshim rrënjësor jo vetëm në urbanizim.

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).