Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

PËRGATITJE SERIOZE, VLERËSIME DINJITOZE

1- Në Konkursin Shkencor organizuar nga Institucioni Arsimor Jopublik “Flatrat e dijes“ mori pjesë dhe shkolla “Alush Grepcka”. Në këtë konkurs kjo shkollë u përfaqësua denjësisht me nxënës të ciklit të lartë.
U dalluan nxenësit:
1- Lorenco Demaj që fitoi vendin e tretë në rreth, ndër klasat e shtata, me bursë të plotë.
2- Anjeza Hatillari
3- Adela Shpata
4- Migel Çepele
2- Në Konkursin Shkencor me temë ”Unë në botën e shkencës” organizuar nga shkolla “Numani” me miratimin nga D A R Fier midis shkollave publike të qytetit, shkolla “Alush Grepcka” ka marrë “ÇERTIFIKATË MIRËNJOHJE”, duke arritur rezultate shumë të mira.
3- Një tjetër vlerësim shkolla “Alush Grepcka” ka marrë nga Qëndra Sociale Murialdo. Kjo çertifikatë është dhënë si shenjë mirënjohje për korrektësinë, seriozitetin dhe kreativitetin e shkollës, për aktivizimin e fëmijëve gjatë aktivitetit ”Një botë shumëkulturore” kushtuar 8 Prillit ditës NDËRKOMBËTARE TË ROMËVE që u zhvillua në datat 7-8 prill 2016 pranë Qëndrës Sociale Murialdo ,Fier.
Për këtë arritje falenderojmë nxënësit dhe mësuesit e kësaj shkolle për përgatitjen serioze që kanë bërë gjatë gjithë vitit shkollor.
Urojmë që rezultate të tilla të bëhen traditë në këtë shkollë duke i rritur vlerat e këtij qyteti arsimdashës.
Suksese të mëtejshme nxënësve dhe mësuesve!

[lsvr_gallery images=”1871,1872,1873″ items_per_row=”4″ masonry=”yes” click_action=”lightbox”]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Facebook
Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x